top of page

16.3. TTT-KLUBI: EMILIA SISCO & HELGE TALLQVIST BAND
Valloittava, valovoimainen ja vakuuttava. Tällaisilla mainesanoilla on kuvattu Emilia Siscoa – ja mitä muuta loistava blues-laulajatar enää tarvitsee? Loistavan bändin. Asia kunnossa: orkesteria johtaa Suomi-bluesin väsymätön legenda Helge Tallqvist. Takaamme, että homma toimii!

Kun Helge puhaltaa harppuunsa, tuntuu kuin oltaisiin Chicagossa. Emilian laulaessa kiidämme Motowniin, karheimmillaan Los Angelesiin. Irtoamme arjesta, kun blues huuhtoo huolet. Lavalla soi rhythm'n blues ja soul, tyylikkäänä mutta katu-uskottavana sekoituksena. Nyt saa rentotua.

Emilia Sisco palkittiin Vuoden 2017 parhaana tulokkaana Finnish Blues Awardseissa, ja ensimmäinen pitkäsoitto You Ain't Heard ilmestyi keväällä 2018. Vaikuttajikseen Sisco nimeää mm. Billie Holidayn, Big Mama Thorntonin ja Howlin' Wolfin.

Show klo 22, ovet klo 21:30. - Kokoonpano: Emilia Sisco, laulu Helge Tallqvist, huuliharppu Konstantin Kovalev, kitara ja laulu Tom Nyman, basso Jupe Litmanen, rummut


"Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band kuuluu jo suomalaisen bluesin valioihin. Eväitä on pidemmällekin." - Bluesfinland.com "Emilia Sisco on vakuuttanut taipuisalla äänellään ja herkillä tulkinnoillaan alan kotimaiset vaikuttajat. Niin minutkin." - Jazzrytmit


Tiedot


16.03.2019

Ikäsuositus: K18

Lippujen hinnat: 20 €

Lippu.fi:


Tampereen Työvaen Teatteri:

5 views0 comments

Comments


bottom of page